Moda

İlkbahar-Yaz 2017 Bayan Ayakkabı Trendleri

İlkbahar-Yaz 2017 Bayan Ayakkabı Trendleri

Paris, Londra, Newyork ve Milano’da yapılan 2017 İlkbahar-Yaz bayan ayakkabı trendleri, yapılan şovlar ve defilelerle moda severlere ve merakla bekleyen tüm kadınların beğenisine sunuldu.

Bir çok tasarımcının ve ünlü markaların katıldığı şovlarda ilginç aynı zamanda bir önceki yılın tasarımları devamında olduğu görülmektedir.

İlginç tasarımların bulunduğu şovlarda masalsı hikayelerden yola çıkarak hazırlanmış tasarımlar renkli, sivri burunlu, geniş tokalı, bol tokalı, çiçek desenli, işlemeli, boncuklu, burnu açık ayakkabılar, çorapla giyilen modeller, geometrik topuklar, geometrik desenler, ince topuklar, platform topuklar ön plana çıkarken kimi bağcıklı kimi bilekten bağlamalı modeller tasarlanmış.

Bir çok tasarımcının modelleri bu ilkbahar-yaz aylarında hit olacak ve aynı zamanda bu modellerden esinlenerek bir çok farklı modeller ve tasarımlar bayanları beklemektedir.

Ayakkabı sektörünün beklediği trendleri yazın fazlasıyla göreceğiz, onun için alabilenler şimdiden orijinal modelleri alarak gardroplarını ve kıyafetlerini yenilediler bile.

Farklı düşüncelerin ve farklı tasarımcıların hazırladığı ayakkabı trendleri özellikle popüler ayakkabı stiline uyarlanarak ilham alınmış, oryantal tasarımlar, şeffaf ayakkabılar, ilginç kreasyonlar,geometrik tasarımlar, tüylü kreasyonlar ve renk renk tasarımlar, sandaletler  bu yaz yine renkli geçecek demektir.

İlkbahar-Yaz bayan 2017 ayakkabı tasarımları, geometrik şekilli topuklar rahatlığı ve şıklığı, kadınların narin dişiliği ile ilgili ince şıklığını ifade ederek tasarımlar ön plana çıkartılmış.

 

İşte 2017 İlkbahar-Yaz Bayan Ayakkabı trendleri:

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı