Moda

2018 İlkbahar-Yaz, Baskılı Kıyafet Trendleri

Moda her dönem değişebilmektedir, hiç bir zaman uzun süreli kalmamıştır, tarzlara ve vücut şekillerine göre değiştiren modacılar gelişen teknoloji ile birlikte moda da değişiklikler ve yenilikler yaparak dönem modasını ve trendleri oluşturmaktadırlar.

Vücudumuzun zayıf ve güçlü yönlerine göre, boy ve kusurları gizlemek için kıyafette seçme şansına sahibiz, bir şeyleri düzgün giyebilmek için bilgiye ihtiyaç vardır, kadınlar önce kendi kusurların gizlemek istedikleri vücut hatlarını iyi bilmeliler ve kombinasyon seçimlerini ona göre yapmalılar.

Ayrıca kıyafetlere karar verirken renk paletlerinden yararlanırken aynı zamanda çeşitli aksesuarlarda sizin giyinmenize yardımcı olacaktır. Ne giymeniz gerekir, nasıl ve nerelerde kıyafet seçimi yapacağınız konusunda araştırmalar yaparak uygun ve doğru kombinasyonlar yapabilirsiniz. Baskılı kıyafetler hatalı vücut hatlarınızı gizlemek istediğinizde size yardımcı olacaktır ancak baskılı kıyafetleri giyme tekniklerini bilmeniz gerekir.

Örneğin, ne giymeli nasıl giymeli gibi, baskılı kıyafetlerde nötr kombinasyonlar ile nasıl kombin yapılır, bunları öğrendiğinizde bireysel tarzınızı geliştirmiş olursunuz.

Çiçek baskıları her ilkbahar ve yaz ortaya çıkan modeller arasında bulunmaktadır, insanlar baharın gelmesi ile birlikte çiçeklerin açması mutluluk doğadan ilham alarak renkli giyinmek insanlara huzur ve mutluluk vermektedir.

Nötr renkler, çiçekli ve desenli kıyafetleri iyi kombine etmeyi bilmek gerekir, büyük çiçekli, küçük çiçekli, desenli, çizgili, nötr renkler vücut şekline göre seçilmeli, nötr renkler ile baskılı kıyafetleri yan yana getirilmeli.

Çiçek baskılar her yıl modaya göre değişmektedir, çizgili, büyük çiçekler, baskılar yazın ve baharda özellikle  kadınlara romantik bir hava katmakta, çiçek desenli kıyafetler kot pantolon ve ceket ile mükemmel bir uyum sağlarken, büyük çiçekli  ve desenli kumaşlar minyon kadınlara daha uygun kombinasyon olabilmektedir.

 

Kombinasyon oluşturmakta size yardımcı olacak kurallar

-Çiçek baskıları evrenseldir, dünyanın hiç bir yerinde değişmez, çiçek desenler renga renk kontrast oluştururken geometrik desenler kumaşa ayrı bir canlılık ve renk katmaktadır.

-Leopar desenli kıyafetiniz siyah çanta deri ceket ve siyah ayakkabı ile kombinasyon yapabilirsiniz.

-Baskılı yani çiçekli etek ile üzerine beyaz gömlek uygulayabilirsiniz.

-Baskılı elbiseyi içindeki çiçeklere göre ayakkabı ve çanta seçimi yapabilirsiniz.

-Etnik baskıları bir arada kullanmayın, bohem tarzı giyinmeyi seviyorsanız aynı desenlerin farklı çizgilerini tercih edin.

-Puantiyeli ve şerit şeklinde çizgili kıyafetler mükemmel bir kombinasyon oluşturur.

-Çiçek ve geometrik baskıları bir arada kullanabilirsiniz.

-Geometrik desenli pantolon ile çiçek baskılı gömlek mükemmel bir uyum sağlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı