Moda

Çanta Seçiminde İpuçları ve Modelleri

Çanta seçimi, çanta modelleri ve ipuçları

Çanta seçiminde ipuçları ve modelleri,çanta kıyafeti tamamlayan önemli aksesuarlardan biri olarak gideceğiniz yere ve vücut şeklinize göre çanta seçimi yapmalısınız.

Alışveriş yaparken soyunma odasına giderek çantanın vücudunuzun tipine uygun olup olmadığına ve çantayı takarak aynadaki tüm açıları kontrol edin.

 

Doğru çantayı seçmek için önemli ipuçları:

1-Uzunluk

Vücudunuzun şekline göre seçim yapın kalçalarınız büyük ise bel çizginize oturan ve belinizin gittikçe daralan kısmını vurgulayan ve sizi daha ince gösterecek bir çanta deneyin. Çanta seçerken vücut tipinizi göz önünde bulundurun yanlış çanta seçimleri sizi şekilsiz ve çirkin gösterecektir.

2-Boyut

Sadece modayı takip etmek için seçim yapmayın, uzun boylu bayanlarda küçük çantalar kaybolur görünmez ve dikkat çekmez, büyük boy çanta seçmelisiniz.

3-Şekil

Kendi şeklinizi düşünerek tersi yani zıt çanta düşünün, kısa boylu iseniz,güçlü açılı çantalar sizi harika gösterecektir, uzun boylu ve zayıf iseniz alt tabanı yuvarlak ve eğimli çantalar tam size göre.

Eğer büyük beden iseniz küçük desenli çantalardan uzak durun aynı zamanda kutu şeklinde orta büyüklükte çanta seçimi yapın, ne küçük nede büyük olsun.

Doğru çantayı seçmek için önemli ipuçları

4-Stil

Genellikle gündelik kıyafetler giyiyorsanız resmi çanta kullanmaktan kaçının, stil kıyafetler giyen modeller üzerinde bir inceleme yapın giyinmiş oldukları çanta modellerine bakın ve not edin size bir fikir verecektir.

Çanta satın alırken modaya uyacağım diye yanlış seçimler yapmayın, çok para verip kullanamayacağınız çantalar almayın, birde dikkat etmeniz gereken konu çanta satın alırken siyah veya kahverengi klasik çantalar sıklıkla kullanabilirsiniz, diğer renkli çantaları yazlık ve daha az kullanacaksınız bu konulara dikkat edin.

5-Kullanımı

Çanta kullanımı çok önemli bir faktördür, çantayı niçin kullanacaksın, ne amaçla kullanacaksın, kıyafetini tamamlamak için mi yoksa, cüzdan, bölme veya ihtiyaçlarınız için mi kullanacaksınız.

Telefon için ayrı bir bölme, bilgisayar  ve cüzdan için ayrı bir bölmesi olmasına dikkat edin.

 

Çanta tür ve modelleri:

Çantalar çeşitli şekillerde , stillerde ve renklerde, eşyalarınızı taşımak için ve gideceğiniz yere göre aynı zamanda modaya uygun stilleri tercih edin.

Yemeğe giderken kullanacağınız çanta, baloya veya bir davete, okula, spora, havuza, pazara ve çarşıya gibi gideceğiniz yere göre ve vücut tipinize göre çanta seçimi yapmalısınız.

-Omuz çantası, bir çok şekil ve boyutu vardır, cüzdan, anahtar, kozmetik, kitap cep telefonu her şey içine sığabilir.

Omuz çantaları olarak da planlanmış kolay taşınabilen yaygın çantalardan biridir.

Çanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleriÇanta tür ve modelleri

-Akşam çantası, kolunuzun altına sıkıştırarak taşıyabileceğiniz çanta modellerinden, küçük ve akşamları çıktığınızda kullanabileceğiniz modellerden, sadece, anahtar, ruj ve telefon sığabilen çanta, ipek, kumaş, deri veya sert olabilir.

Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri

-Elle tutulan çanta, elle tutulacak şekilde tasarlanmış, küçük kulpları vardır, normalde omuz çantasından daha küçüktür.

Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri

-Torba çantalar, tek bölmesi olan alışveriş, plaj veya piknik için ideal çantalardır.

Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri

-Gezgin çantası, çapraz kullanılır çeşitli stil ve ebatlarda yan kullanılan sık seyahat edenler için tasarlanmış.

Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri

-Sırt çantası, öğrencilerin sıklıkla kullandıkları çanta modellerinden biridir, ağır eşyaları ve kitapları taşımak, seyahat ve yürüyüş içinde uygundur.

Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri Çanta tür ve modelleri

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı