Moda

2019 Kadın Kot Trendleri

2019 Kadın kot trendleri, her zaman vazgeçilmez, konforlu, rahat, pratik kombinasyonu en kolay kıyafetlerden biri olarak gardıropların vazgeçilmezlerindendir.

2019 kadın kot trendleri olarak her vücut tipine uygun yüksek bel veya klasik kesim  zevklere ve modele göre değişmektedir.

Vücut tipine göre tasarlanmış olan  kot pantolonlar, bir kaç kilo fazlası olan bayanlar için yüksek bel tasarımları ile hanımları zayıf ve zarif gösterecek özellikte üretilmiştir.

Farklı renklerde tasarlanan kot pantolonlar güzel vücutlu ve düzgün bacaklı hanımlar için skinny jean modelleri, ayrıca büyük beden, küçük beden, bol paça, dar paça, yüksek veya düşük bel, parlak taşlı, yırtık kesimli seçenekler sunarak özgürlüğü ön plana çıkartmıştır.

50 Yıl öncesinde kalın kumaşı ile iş elbisesi olarak tasarlanan kot pantolonlar günümüzde moda olarak kullanılabileceği hiç akıllara gelmemiştir. Oysa şimdi moda 2019 kadın kot trendleri olarak en çok tercih edilen kıyafet olarak ön plana çıkmıştır.

Dekoratif düğmeler, ekleme kumaşlar, danteller gibi çok yönlü  tasarım modelleri ile spor kadınlar için konforu ön plana çıkartırken, topuklu ayakkabı ile de  kadınsılığı ön plana çıkartmıştır.

Geçen sezon kot pantolonlar, düşük bel ve orta bel olarak tasarlanmışken, 2019 yılı için yüksek bel, yırtık ve eskimiş olarak bu yıla damgasını vurmaktadır.

Bayan skinny jean pantolon geniş bacaklı ve uzunluk istediğiniz şekilde ayarlanabilmektedir, bu sezon geniş paçalı kot ön plana çıkarken uyumlu kombinasyon yaparak modelleri her alanda giyme rahatlığına da kavuşmuş olursunuz.

Kesilmiş kotlar günlük giyim olarak tercih edebileceğiniz gibi, akşam kıyafeti olarak çeşitli renk ve modelde gömlek, bluzlar ve kazaklar ile düzgün bir şekilde bütünlük oluşturursanız şıklığınızı ve zarafeti ön plana çıkartmış olacaksınız.

Dolabınıza her modelden birer çift, kısa, dar veya bol paça, kesilmiş kot modelleri alarak ve uygun kombinasyon yaparak şıklığınızı artırabilirsiniz, zira bir yere gideceğiniz zaman acaba ne giysem telaşından ve derdinden kurtulma rahatlığı sağlayacaktır.

Kot pantolonlar pratik her an her yerde giyilebilir, doğru kombinasyon ile doğru giyildiğinde bacak boyunuz kısa ise uzun gösterir, eğer bir kaç kilonuz var ve sizi rahatsız ediyorsa yüksek bel giydiğinizde fazlalıklarınızı kapatacaktır.

Ancak doğru tercihli kotlar ile istediğinize ulaşabilirsiniz, aksi halde yanlış tercihler farklı bir boyut oluşturabilir.

Kot pantolon seçerken dikkat etmeniz gereken kurallardan bazıları şunlardır.

-Kot pantolon alırken bedeninizin bir alt birde üst bedeni deneyin, marka, model ve likralı kumaşa göre beden farkı  olabiliyor.

-Küçük poponuz varsa, skinny jean tercih edin, arkanızın daha büyük görünmesini sağlar.

-Likralı ve yüksek bel kot pantolonlar bir kaç kilosu olanları zayıf gösterecektir.

-Basen üstü ve belde kotları eğer kilolu iseniz tercih etmeyin, karnınızı sıkıştıracağı için yağ kütlesini yukarı doğru çıkartarak hoş olmayan görüntüye maruz kalırsınız.

-Soluk renk kotlar bacak boyunuzu uzun gösterir, aynı zamanda topuklu ayakkabı ile de giyebilirsiniz.

-Siyah ve koyu renk kotlar alt bedeninizi uzun ve ince gösterir.

-Bolluk, kırışıklık ve boşluk olan kotlarda bedeninize uygun almadığınızın kanıtıdır.

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı