Güzellik

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri

Cilt gençleştirici, cilt bakımı ve saç bakımı özelliklerine sahip olağanüstü bir bitkidir. İçeriden ve dışarıdan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kuşburnu yağını cilt bakımı ve saç bakımında kullanılırken, aynı zamanda kuşburnu çayı, marmelatı, reçelleri, pekmezi ve kurusu keyifle tüketebilirsiniz. Doğal besin ve mineral deposu olan kuşburnu cilt bakımı ve saç bakımı için yüzyıllardır kullanılarak günümüze kadar gelmiştir.

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri 1

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri 2

-Kuru saçlar

Biraz kuşburnu yağını ısıtın ve saçlarınıza masaj yaparak yedirin, 1 saat bekledikten sonra iyice yıkayın saçlarınızın yumuşamış ve canlanmış olduğunu göreceksiniz.

İçerisinde omega-6 ve linoik asit, omega-3 vitaminler açısından zengin doğal mücadele edici saç kırıklarını onarıcı, dirsek ve diz çatlaklarında tedavi amaçlı kullanabilirsiniz.

-Mat saçlar

Vitamin ve mineraller açısında zengin güçlü C vitamini bulunan kuşburnuyağı mat saçları parlatır ve canlılık verir.

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri 3

-Kepek

Hastalıklı saç derisini onararak ölü derinin çıkmasını ve alttan sağlıklı kafa derisinin yerine gelmesini sağlar. Saç dibinize sürerek 30 dakika bekleyin ve yıkayın, farkı hemen göreceksiniz.

-Güneş yanığı

Güneş yanıklarında, cilt hastalıklarında, çatlaklarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Serbest radikallerin zarar verdiği hasarlı cilt hücrelerini onararak güneşin verdiği cilt hasarlarını tedavi etmektedir.

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri 4

-Erken yaşlanma

Deri pigmentasyon sorunlarını ortadan kaldırarak yaşlılık lekelerini iyileştirmektedir. Düzenli kullanıldığında gebelik çatlaklarını iyileştirerek cildi pürüzsüz yapar. Cildi onararak ince çizgileri yok ederek kırışıklıkları ortadan kaldırmaktadır.

Kuşburnu Yağının Saç ve Cilt Üzerindeki Etkileri 5

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı