Güzellik

Kabartma Tozu Bakın Nerelerde Kullanılıyor

Kabartma Tozu Bakın Nerelerde Kullanılıyor

Kabartma tozu cildi ölü hücrelerden temizleyerek genç cildin ortaya çıkmasını sağlar. Sodyum bikarbonat cilt temizliğinde kullanıldığı gibi ev temizliğinde de başarılı sonuçlar alabilirsiniz.  Kabartma tozu, yüz ve cilt hasarlarında kullanılırken aynı zamanda dişlerin beyazlatılmasında da kullanabilirsiniz.

moisturizers-for-oily-skin

-Cilt temizliğinde kimyasal soyucu

Cilt düzenli olarak kendini yeniler eski deri hücreleri pullanarak dökülür, eksfoliasyon bu dökülme sürecine yardım ederek cilt yüzeyinde bulunan ölü hücreleri ortadan kaldırarak yeni ve sağlıklı cildin yüzeyde görünmesini sağlar.

-Alfa hidroksi asit, kimyasal soyucu olarak cildin üst katmanlarının soyulmasını sağlar.

-Fiziksel soyucu, fırçalayarak veya kese yaparak tabakadan deri hücrelerini çıkarılmasına yardım eder.

Fiziksel olarak kabartma tozu karışımın içindeki  parçacıkları aşındırıcı etkisi sayesinde üst tabakayı kaldırır ve yeni cildi ortaya çıkarır.

-Cilt temizliği ve yüz maskesi olarak

Kabartma tozu bir yüz maskesi olarak veya günlük cilt temizliği olarak da kullanabilirsiniz. Cildin ölü hücrelerini atarak yağ ve kiri temizler. Akne gibi cilt hasarlarının giderilmesine yardımcı olur. Avucunuzun içine bir miktar kabartma tozu koyun ılık su ile üzerini ıslatın, yüzünüzüde ıslatın avucunuzun içi ile dairesel hareketler yaparak cildinizi ovun ve ılık su ile durulayın.

mascara_de_fermento_de_pao_-_clarear_a_pele

-Kabartma tozu ile hindistan cevizi yağının kullanılması

Hindistan cevizi yağı cild için doğal bir nemlendiricidir. Cildi yumuşatır ve kuru ciltler için çok faydalıdır. Aynı zamanda egzama gibi cilt hastalıklarını tedavi eder. Kabartma tozu ile hindistan cevizi yağını bir arada kullanırken cilt tipinize göre bire iki oranında kullanın.

1 Çay kaşığı kabartma tozu 2 çay kaşığı hindistan cevizi yağı hassas cilt tipi için.

Malzemeleri karıştırarak kuru cilde uygulayın ılık su ile durulayın.

how-to-get-glowing-skin

-Kabartma tozu ile limon

İkisinin bileşimi çok güçlüdür, vücudumuzu alkalileştirir.  Limon doğal dezenfektan edici, C vitamini ve sitrik asit nedeniyle yağlı ciltleri temizler. Limon suyu yaşlılık lekelerini yok etmede çok etkindir ve doğal ilaçtır.

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı