Moda

Vintage Moda

Vintage Moda

1920’lerin kıyafetleri demek. Sonbahar’dan esinlenerek hazırlanan kıyafetler, doğadan sonbaharın renklerinden ilham almaktadır.

6b3cf5facb3ba824952f38a8ee58501c Best-Wedding-Guest-Dresses-Fall-Winter-Weddings

Ağaçların sarılı, turunculu, kırmızılı, bordo renklerinden, denizin mavisinden, doğada bulunan çiçeklerin renk ve şekillerinden, doğanın muhteşem ahenk ve perspektifinden, geometrik şekillerden aynı zamanda 1950’li dönemlerin moda kıyafetlerinden stilist ve modacıların ilham alarak kopyaladıkları yada esinlendikleri modellerdir.

76 err  dresses-for-wedding-guests-for-fall-slide117 Cotton-Short-Dots-Rockabilly-Retro-Vintage-font-b-Dress-b-font-GK-Cheap-Women-Summer-fontBest-Vintage-Retro-Style-Summer-Wedding-Guest-DressesBest-Off--Shoulder-Dresses-Tops-Spring-2015

Vintage çeşitleri vardır moda’da, dekorasyonda, resim sanatında her alanda vardır. Otantik vintage, retro ya da antika, bağbozumu ve klasik vintage model çeşitleri vardır.

Classy-and-Formal-Daytime-Party-Gownsfbcover2Informal-Wedding-Guest-Dress-Ideas-for-WinterSpring-wedding-guest-outfitsutwedding-guest-outfits-wedding-co-ords-autumn-winter-2015norawedding-guest-dress-2015-ukwedding-guest-outfit-ideas-vm6azpgdwedding-guest-dress-781404_w650

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı