Dekorasyon

Deniz Kenarı Ev Mobilya ve Tasarımları

Deniz Kenarı Ev Mobilya ve Tasarımları

Eğer deniz kenarında bir eviniz ya da stüdyo daireniz varsa dekorasyon seçiminizi ona göre yapmalısınız. Deniz kenarı ev döşemeleri çoğunlukla beyaz seçilmeli. Beyazın denizin ve doğanın ortasında yaşam alanınızla uyum ve ahenk oluşturmalı.

 

Aksesuarlarınızı deniz ile ilgili objelerden seçin, huzur dolu deniz atmosferinin tadını ve keyfini çıkarın. Deniz renklerinden esinlenerek mobilyalarınızı, kilimlerinizi, halılarınızı, kırlent ve minderlerinizi ona göre seçebilirsiniz. Küçük dokunuşlarla ve farklılıklarla kendi tasarımlarınızı yapabilirsiniz.  Mobilyalarınızı klasik veya modern seçebilirsiniz, ona uygun ya da zıt renklerde bol minderler kullanabilirsiniz.

Duvarlarda deniz tabloları, ahşap konsol,  deniz kabukları dekoratif objeler ve ayna ile tasarımı tamamlamış olursunuz. Denizden ilham alınarak hazırlayacağınız oturma odalarınızda sıcak tonları seçerek ruh halinizi dinlendirebilirsiniz. Özellikle ana temalarınız beyaz, mavi, turkuaz, ahşap, cam, mercan, deniz yıldızı ve küçük tekne ya da deniz resimleri olmalıdır.

     

Yazlık evlerde rahatlık ve ferahlık ön plandadır. Kışlık evler kadar yoğun ve dolu değildir. Burada sadelik ve rahatlık ön planda olmalıdır. Odanızın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre koltuk ve kanepe seçimini yapın, köşeli koltuklar her zaman daha az yer kaplar, kanepelerinizi evinizin veya odanızın büyüklüğüne göre alabilirsiniz. Yastıklarınızı rengarenk alarak koltuklarınıza ve odanıza ayrı bir hava katmış monotonluktan kurtarmış olursunuz.

           

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı