Moda

Beyaz Gömlek Şıklığı ve Kombinasyonları

Beyaz Gömlek Şıklığı ve Kombinasyonları

Beyaz gömlek veya beyaz renk sadeliğin, zerafetin ve ciddiyetin göstergesi olarak kabul edilir ve her zaman karşı tarafa pozitif enerji verir. Doğru kombinlendiğinde günlük kullanımlarda şık bir hava yaratırken, gündelik veya özel  görüşmelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Modern tasarımcıların birbirinden farklı stillerde ürettikleri beyaz gömlekler her yıl olduğu gibi bu yılda modayı takip eden bayanların beğenisine sunuldu. Farklı aksesuar ile tamamlayabilecekleri rahatlıkla kombinasyon yapabilecekleri tasarımlar klasik kumaş pantolon veya kot pantolon ile şıklık oluşturabileceklerdir.

Acil kombinler için her bayanın dolabında olması gereken bir kıyafettir. Özellikle beyaz gömlek modelleri jean ve blazer ceket ile  kombinasyon yapılarak yemeklerde, toplantılarda ve davetlerde aksesuar ile tamamlayarak şıklık elde edebilirsiniz.

Bayanlar beyaz gömlek zerafeti ile şıklığı elden bırakmıyor, dantelli, ipekli veya sade ve farklı  modeller ile muhteşem kombinasyonlar yapabilmektedirler.

Siyah, kırmızı, gri, yeşil, veya lacivert blazer içine giyeceğiniz dantelli beyaz gömlek dar pantolon veya jean ile kombinasyon yaptığınızda ofis ortamında ve resmi iş toplantılarında mükemmel bir tarz oluşturacaklardır.

Siyah pantolon ve beyaz şeffaf gömlek, güneş gözlüğü, kemer, ferah bir çanta ile muhteşem ve göz alıcı bir stil oluşturacaksınız.

Klasik pantolon ya da etekle yapacağınız kombinlere ek olarak gözlük, boynunuza bir fular ve kemer ile muhteşem kombinasyonlar yapabilirsiniz.

 

Gömlek Kombinasyonları;

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı