Moda

Çiçek Şapka Modası Geri Döndü

Yayınlanma tarihi

Eskiden şapka modası olan şapkalar, artık günümüzde önemli bir aksesuar ve ihtiyaç olarak geri döndü. Şapka kişiliğinizi ve tarzınızı ön plana çıkarırken şıklığınızı da tamamlamaktadır. Her moda gibi şapkanın da farklı modelleri stilleri ve günümüz çağının modern ihtiyaçları olarak renkleniyor. Bazı ülkelerde hala kullanılan şapka, bazı ülkelerde zenginliğin simgesi olurken bazı ülkelerde de yoksulluğun simgesi olabiliyor.

Şapka tarz bir aksesuardır, her modeli her giyene farklı hava ve estetik katmaktadır. Şapka önceleri bir aksesuar olarak tasarlanırken güneşten korunmak, yağmurdan korunmak amaçlı veya kişisel stilini yansıtmak içinde tasarlanabiliyor.

Şapkaların bir çok çeşidi vardır, klasik şapka, modern şapka, kamyoncu şapkası, geniş kenarlı şapka, fötr şapka, panama şapka, bere, disket şapka, örme şapkalar, flatcaps kapüşon gibi şapkalar vardır.

Artık çağın modasına ve günümüze ayak uydurmak amaçlı çıkan çiçekli şapkalar üretiliyor. Çiçekli şapkalar hanımların günümüzde çok kullanmaya başladıkları şapkalar. Doğal çiçeklerle yapılmış veya yapma çiçeklerle faklı tarzlarda yapılmış ve cesaret gerektiren bana göre görsel olarak muhteşem şapkalar ve giyenin tarzına göre ve kişiliğine göre yani kişiye özel tasarımlar yapılmaktadır.

Evet biz kadinsen.com ailesi olarak sizlere çiçekli kişiye özel tasarlanmış şapka modellerini sunalım, bakalım sizin kişiliğinize hangisi uyuyor.

 

Yorum yazmak için tıklayın

Çok Okunanlar