Güzellik

2016 Gelin Saç Modelleri

2016 Gelin Saç Modelleri

Her gelin düğününde özel olmak ister unutamayacağı bir düğün kusursuz bir makyaj ve saç modeli ister.  2016 saç modelleri basit aynı zamanda şık, kabarık ve büyüleyici. Uzun saçlarda arkaya örgü modelleri ve bu modellere sarılmış çiçekler, örgü desenlerinin yanında şık ve parlak dalgalar, sırlı bukleler. Seçeceğiniz saç modeli gelinlik kadar önemlidir. Başın üzerinde yarım toplanmış ve örgü çiçekler yerleştirilmiş modelleri de tercih edebilirsiniz.

Uzun kalın bukleler yapılmış saç modelinin üzerine yerleştirilmiş canlı  çiçekler de olabilir. Kalın bukleler simetrik ve asimetrik dokunuşlarla büyüleyici bir güzellik oluşturur.

dalgalı

Kıvırcık ve ensede toplanmış gelin saçı modelleri yine 2016’da da yerini almaktadır. Antik yunan tanrıçalarından esinlenerek yapılmış olan bu modeller düğün töreninde kendinizi kraliçe olarak hissetmenize neden olacaktır. Uzun kıvırcık yapılmış saçları yan tarafınıza bir omuz üzerine dökerek canlı çiçekleri aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

Kalın bigudiler yada maşa ile sarılmış saçları yarım tepede toplayarak arkaya rahat dökülmesine izin verin.

 

V şeklinde örgülü saç ile straplez düğün elbisesi ile mükemmel bir bütünlük oluşturacaktır. Ters örgünüzü küçük çiçek tomurcukları ile süsleyin.

 

Uzun saçlı gelinler tepede toplanan düz ve kabarık saç modelinin arka kısmı kalın dalgalı ve bir omuz üzerine dökün. Bir taç yada narin çiçeklerle süslenmiş yarım örgüler 2016 gelin saçı modelleri arasında yerini almış bulunuyor. Rahatlık, şıklık, bohem tarzı , romantik ve kadınsı modeller bu yılın gelin saçlarını oluşturmaktadır.

 

geling

Uzun kıvırcık saçlar her zaman muhteşem görünür. Gevşek dalgalı kabarık saç modelleri hassasiyet ve zarafet oluşturmaktadır.

Değişik parlak taşlı taçlar, çiçek buketleri kadar dikkat çekicidir. Özellikle akşam düğünlerinde muhteşem saç aksesuarı olabilir. Canlı çiçekler daha çok gündüz ve kır düğünleri için ideal tarz oluşturacaktır.

DMCA.com Protection Status
Yorum yazmak için tıklayın

Yorumdan Ayrıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Yukarı